«خونه پدری» مرکزی غیراقامتی برای اشتغال و توانمندسازی روزانه مادران آسیب‌دیده از اعتیاد و کارتن‌خوابی است.

کارتن‌‌‌‌خوابی پدیده‌ای ست که نه تنها به فرد، بلکه به خانواده و جامعه آسیب جدی وارد می‌کند. فرزندان در خانواده‌ی آسیب‌دیده از کارتن‌خوابی و اعتیاد بدون حمایت موثر در معرض آسیب‌های بیشتری هستند. یکی از این حمایت ها، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای خانواده و افزایش مهارت های شغلی ست که می تواند نقش موثری در پیشگیری و حل معضلات و آسیب‌ها داشته باشد.

بسیاری از این زنان سرپرست خانواده های آسیب دیده خود هستند و برای تامین معاش روزانه دچار مشکل اند. خونه پدری همانطور که از نامش پیداست مانند پدری مهربان امنیت مالی را برای زنانی ایجاد می کند، که در گذشته از وجود پدری حمایت‌گر محروم بوده‌اند و امروز هم به علت شرایط سخت اقتصادیجان ایستادن روی پای خود را ندارند.

درِ این خانه از ساعت 9 صبح تا 17 عصر در تمام روزهای هفته به جز جمعه‌ها به روی مادران باز است تا پس از آموزش توسط اساتید داوطلب پشت چرخ‌ها و دستگاه‌های بافت و .. بنشینند و برای تامین خانواده خود تلاش کنند. از کودکان این مادران نیز در «خونه مادری» در طول ساعات کاری به صورت رایگان نگهداری می‌شود.

«خونه پدری» با ظرفیت اشتغال 10 نفر با چرخ‌های صنعتی خیاطی و 5 نفر با دستگاه‌های بافتنی با کمک «موسسه ایرانیان» و «بنیاد جانا» تاسیس شده است و این موسسات در تامین چرخ های خیاطی و تجهیزات دیگر، این خانه را حمایت کرده اند.

این مرکز علاوه بر ارائه خدمات به مادران سرپرست خانوار آسیب دیده از کارتن‌ خوابی و اعتیاد با انجام خدمات مشاوره ای سعی دارد در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی این خانواده ها قدمی بردارد.«خونه پدری» از انجام فعالیت های خود عوایدی ندارد و همه درآمد حاصل از سفارشات به زنان شاغل در کارگاه‌ها پرداخت می‌شود تا به هدف اصلی خود که توانمندی این زنان آسیب‌دیده از اعتیاد و کارتن‌خوابی‌ست برسد و طعم حمایت پدری را به آن‌ها بچشاند.

SWITCH THE LANGUAGE